opc_loader

Ruilen & Retourneren

Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling één (of meerdere) artikel(en) zonder problemen aanmelden als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening (zie ook verderop deze pagina).
 

Stap 1: Aanmelden van de retourzending

Indien je een account hebt kun je online naar je retourpagina via 'Mijn account -> Mijn bestellingen -> Artikelen retourneren'. Bovendien vind je (met of zonder account) in de verzendbevestigingsmail van je bestelling een link die naar jouw persoonlijke retourpagina leidt, op deze pagina kun je aangeven welke artikelen je terug wilt sturen. Nadat je de selectie hebt bevestigd, krijg je een retournummer welke je kunt noteren op de ruil-/retourbon.

Kom je er niet uit, dan kun je even contact opnemen met onze klantenservice.
 

Stap 2: Terugsturen

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 • De pakbon (of een kopie hiervan) ook terugsturen.

 • Artikelen dienen :
  - ongedragen en onbeschadigd te zijn. (passen is toegestaan)
  - ongewassen te zijn.
  - niet door u hersteld te zijn(of een poging daartoe).
  - wanneer artikelen meer gebruikt zijn dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen zal de waardevermindering aan u worden doorberekend.

 • U heeft de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies opgevolgd.

 • De retourzending dient (voldoende gefrankeerd) te zijn.

 • Zorg dat je de retourzending binnen 14 dagen aanmeldt als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugstuurt;

 • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.

 • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen we de ruilorder kosteloos naar je toe.

 

Kosten en terugstortingen

PostNL rekent € 6,95 voor pakketpost.
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.
 

Retouradres:
Kloffie’s & zo
t.a.v. webwinkel
Noorderweg 2
7681CB Vroomshoop

 

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.